Bent u consument?

Netwerkbeheer

Een internet verbinding is inmiddels nodig om te kunnen werken. Mailen, chatten en vaak zelfs VoIP gaan allemaal over het internet. Een goed functionerend netwerk is dus noodzakelijk voor een goed lopend bedrijf. Dit waar wij naar streven, uw bedrijf een zo stabiel mogelijk netwerk verschaffen.

Snelle, betrokken service

Wij begrijpen de rol van het netwerk in uw bedrijfsproces en willen u graag hierbij ontzorgen. Hoe lang loopt de productiviteit door zonder internet? Welke processen stoppen bij een storing? Een goed en betrouwbaar netwerk is noodzakelijk voor een goed lopend bedrijf. We zijn bij storing snel ter plaatse en zorgen kundig en met spoed voor een oplossing.
Bij Pcvriend nemen we de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen.

Schappelijke prijs

Veel netwerkbeheerder willen kiezen voor het beste van het beste. Vaak resulteert dit in enorme prijskaartjes voor een project. Terwijl het verschil tussen apparaten in de praktijk niet te merken is. Een voorbeeld is het realiseren van een enorme doorstroom van data, terwijl uw daadwerkelijke doorstroom veel minder is. Wij willen u hier simpelweg niet onnodig voor laten betalen. We denken met u mee en elk netwerk is maatwerk.