Bent u consument?

Web services

Een bedrijf zonder website is tegenwoordig niet echt meer in te beelden. Als we iets te weten willen komen over bedrijven in de duurt, of we op zoek zijn naar een dienst dan zoek je op het internet. Een website is hierom zowat onmisbaar. En hierbij kunnen wij u helpen.

Hosting

Hosting doen we voor onze klanten bij One.com. Een stabiele provider die veel te bieden heeft. We kunnen een nieuwe website verzorgen of een bestaande helpen verhuizen. Heeft u een idee voor een website, laat het ons weten. Vaak kunnen we dezelfde dag het domein nog claimen!

Webdesign

Hier gebruiken wij WordPress voor. Dit biedt een ontzettend breed landschap voor webdesign. U geeft uw wensen door, en wij doen ons best dit te realiseren.

Search Engine Optimalisation

Een mooie website is natuurlijk belangrijk. Maar dit maakt weinig uit als niemand het ooit ziet. Het is heel belangrijk om goed gevonden te worden op het internet. Google is niets anders dan een programma wat websites in een volgorde zet van goed naar slecht. Het is natuurlijk de bedoeling dat uw website zo goed mogelijk is en dus bovenaan de lijst komt te staan. Hiervoor moet er aan een aantal eisen voldaan worden en hierbij kunnen wij veel betekenen.